دانلود پاورپوینت تقلبات مواد غذایی


در حال بارگذاری
۲ بهمن ۱۳۹۶
پاورپوینت فارسی
1 مگابایت
30 اسلاید
۲۰۰۰ تومان
خرید

تقلبات در مواد غذایی می تواند به دلایل مختلفی به منظور بدست اوردن سود بیشتر و یا کم کردن هزینه های تولید صورت گیرد. این تقلبات مواد غذایی حسب نوع تقلب می تواند کم خطر و یا خطرناک باشد. در ادامه مقدمه ای بر تقلبات مواد غذایی داریو و شما همزمان میتوانید برای مطالعه بیشتر پاورپوینت آماده رو خریداری نمایید.

 پاورپوینت تقلبات مواد غذایی تقلب در مواد غذایی ppt شناسایی تقلب در مواد غذایی تقلبات مواد غذایی pdf مشخصات رب انار اصل تشخیص رب انار خالص تشخیص رب انار تقلبی تشخیص رب انار اصلی

انواع تقلبات مواد غذایی از نظر ماهیت تقلبات

  1. تقلب در وزن
  2. عرضه جنسی به جای جنس دیگر
  3. سو استفاده از اسم و علائم تجاری
  4. مخلوط کردن مواد خارجی به جنس اصلی
  5. بکار بردن رنگ،اسانس و مواد غیر مجاز
  6. غیره

نمونه هایی از تقلبات در مواد غذایی

در اینجا صرفا نمونه ای انواع تقلبات مواد غذایی رو توضیح میدهیم که برای اطلاعات بیشر از انواع تقلبات دیگر مواد غذایی می توانید پاورپوینت تقلبات مواد غذایی رو دریافت کنید.

تقلب در شیر

شیر یکی از فرآورده های پر مصرفی است که میتواند بسیار مورد تقلب افراد سودجو قرار گیرد.

  1. افزودن جوش شیرین (بیکربنات سدیم) به شیر
  2. اضافه کردن آب به شیر
  3. افزودن کرومات و بی کرومات به شیر
  4. مخلوط کردن شیر حیوانات مختلف

به عنوان مثال با توجه به اینکه اضافه کردن آب، حالت و رنگ شیر تغییر چندانی نمیکند ، لذا برخی از فروشندگان سودجو مقداری آب به شیر اضافه میکنند و به بازار عرضه میکنند. یا از جوش شیرین برای جلوگیری از بریده شده استفاده می شود. در واقع با اضافه کردن جوش شیرین، اسیدهای تولید شده توسط میکرو ارگانیزم ها که باعث لخته شدن شیر می شود خنثی شده و دیگر شیر لخته نمی شود. همین عمل توسط کرومات و بی کرومات نیز میتواند صورت گیرد.

سایر تقلبات از جمله تقلبات در انواع لبنیات مثل تقلب در ماست، تقلب در کره و تقلبات در گوشت قرمز ، تقلب در گوشت مرغ ، تقلب در گوشت ماهی ، تقلب در عسل، تقلب در آبلیمو ، تقلب در رب انار ، تقلب در رب گوجه فرنگی و غیره از جمله تقلبات مواد غذایی هستند که در پاورپوینت پیوستی به اونها اشاره و روش های تقلب ذکر شده است.

روش های تشخیص تقلبات مواد غذایی

تقلبات مواد غذایی می تواند از طریق کنترل وزن و حجم و مقایسه برخی ویژگی های فیزیکی،شیمیایی و بیولوژیکی محصول ناشناخته با ویژگی های محصول اصلی و طبیعی بررسی شود. که این کار توسط سازمان های مسئول مثل بازرسین بهداشت یا دامپروری و غیره انجام میگیرد. برخی از این آزمایش ها میتواند سریع و در محل بررسی شود اما برخی ممکن است نیاز به آزمایشگاه و زمان بر باشد.

دریافت پاورپوینت تقلبات مواد غذایی

شما میتوانید به راحتی پاورپوینت تقلبات مواد غذایی که بسیار منظم و به زبان فارسی و قابل ویرایش می یاشد رو از همینجا از وب سایت جزوه فا با مبلغ بسیار ناچیز و حمایتی خرید و حسب نیازتون ازش استفاده کنید. این پاورپوینت بسیار منظم و به بسیاری از تقلبات مواد غذایی اشاره کرده است.

 

برخی کلمات جهت جستجوی راحتتر توسط جستجوگرها : پاورپوینت تقلبات مواد غذایی,تقلب در مواد غذایی ppt,شناسایی تقلب در مواد غذایی,تقلبات مواد غذایی pdf,مشخصات رب اناراصل,تشخیص رب انار خالص,تشخیص رب انار تقلبی,تشخیص رب انار اصلی

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.قدردان اعتماد شما هستیم.