دانلود پاورپوینت آماده تکنولوژی گوشت و شیلات صنایع غذایی


در حال بارگذاری
۲۲ فروردین ۱۳۹۷
پاورپوینت فارسی
5 مگابایت
123 اسلاید فارسی
۵۵۰۰ تومان
خرید

پاورپوینت آماده تکنولوژی گوشت و شیلات از منابع معتبر مانند علوم و صنایع گوشت دکتر رکنی و تکنولوژی فراورده های دریایی دکتر رضوی و انجماد در صنعت شیلات دکتر معینی و سایر منابع تهیه شده است. این پاورپوینت درس تکنولوژی گوشت و شیلات در ۱۲۳ اسلاید فارسی همراه با تصاویر و توضیحات کامل می باشد.

پاورپوینت تکنولوژی گوشت جزوه گوشت دانلود جزوه صنایع گوشت,پاورپوینت تکنولوژی شیلات,درس تکنولوژی گوشت,جزوه تکنولوژی گوشت,meat technology

تکنولوژی گوشت و شیلات

در اینجا به بخش بسیار کوتاه از این پاورپوینت اشاره شده است.

ساختمان گوشت

لاشه شامل

گوشت بدون چربی ( Lean) – چربی – استخوان – بافت همبند میباشد.

چربی

زیر جلدی – بین عضلانی ( inter muscular ) – بین رشته ای ( intra m)

اسیدهای چرب موجود، ۴ تا ۲۲ کربنه هستندکه مهم ترین انها اسید اولئیک، پالمتیک و استئاریک میباشند. درصد اسید های چرب اشباع گوسفند از همه بالاتر( ۵۳% اشباع، ۴۷% غیر اشباع) و ماهی از همه کمتر است( ۲۱% اشباع، ۷۹% غیر اشباع)

بقیه چربی ها شامل فسفولپید، هورمون های استروئیدی میباشد ( گاو ۰/۱% کلسترول)

کربوهیدرات

شامل گلیکوژن و گلوکز میباشد.

گوشت بدون چربی

شامل، ۷۵% اب، ۲۲% پروتئین، ۲-۴% چربی( intra m)، ۲% فسفات و مواد معدنی

 

دریافت پاورپوینت درس تکنولوژی گوشت و شیلات

پاورپوینت گوشت و شیلات ، که تعداد اسلاید های آن ۱۲۳ و فارسی می باشد و تصویری از اسلاید های کلی آن نیز در زیر قابل رویت می باشد. به راحتی از سایت جزوه فارسی قابل دریافت می باشد.

پاورپوینت درس تکنولوژی گوشت و تکنولوژی شیلات رشته صنایع غذایی ppt

برای دریافت این پاورپوینت آماده فارسی ، کافیست از طریق دکمه خرید بالای این مطلب و یا دکمه خرید زیر اقدام به پرداخت کنید. پس از پرداخت در محیطی امن و از طریق کلیه کارت های بانکی عضو شتاب، لینک دانلود بلافاصله برای شما به نمایش در خواهد آمد.

خرید

از طرفی نیز در صورت برخورد با هرگونه سوال و یا مشکل احتمالی قبل و یا بعد از خرید این پاورپوینت ، می توانید از طریق بخش پشتیبانی سایت جزوه فارسی ، تماس،تلگرام، ایمیل با ما تماس بگیرید . ما در اسرع وقت پاسخگو خواهیم بود.

برخی جستارها برای این پاورپوینت : جزوه گوشت,دانلود جزوه صنایع گوشت,تکنولوژی گوشت جزوه تکنولوژی گوشت جزوه تکنولوژی گوشت و شیلات دانلود جزوه صنایع گوشت و شیلات جزوه گوشت دانلود کتاب های صنایع غذایی pdf دانلود کتاب علوم و صنایع گوشت دکتر رکنی دانلود رایگان جزوات پارسه- صنایع غذایی

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.قدردان اعتماد شما هستیم.